انجمن سایت انترنتی روستای زیبا و توریستی فردو
16 شهريور 1389,ساعت 11:56:51 *
خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
اخبار: لطفا برای استفاده بهتر از انجمن، ثبت نام کنید!

فهرست   راهنمايي جستجو ورود عضويت  
صفحه: [1]
  چاپ صفحه  
نويسنده موضوع: ترفندهای یاهو مسنجر  (دفعات بازدید: 1605 بار)
0 کاربران و 1 مهمان درحال دیدن موضوع.
شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 214

« : 05 مهر 1387,ساعت 12:21:54 »

توی این تاژیك سعی میكنم ترفندهای جالبی در مورد یاهو مسنجر رو جمع اوری كنم.
شما هم اگه چیزی در این مورد پیدا كردید حتما قرارش بدید.
مطالب بنقل از ترفندستان
خارج شده است

خداوند را سپاس مي گويم كه مي خواهد با من دوستي ورزد درحالي كه به من هيچ حاجتي ندارد.
شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #1 : 05 مهر 1387,ساعت 12:24:42 »

حل مشکل لوگین کردن به یاهو مسنجر

ممکن است این مشکل برای شما نیز پیش آمده باشد. هنگامی که قصد لوگین شدن به یاهو مسنجر را دارید این اتفاق نمی افتد. این مسئله میتوان به دلیل سرعت پایین ISP شما و یا دلایل نرم افزاری دیگر باشد. با استفاده از این ترفند میتوانید این مشکل را رفع کنید و به یاهو مسنجر لوگین کنید.

بدین منظور:
از منوی بالای یاهو مسنجر و از قسمت Messenger به Connection Prefrernces بروید.
سپس از قسمت Connection تیک گزینه Firewall را بزنید.
در صورتی که مشکل حل نشد ، در همان قسمت تیک گزینه Use Proxies را زده و سپس Enable HTTP ***** را فعال کنید و سپس این کدها را وارد کنید:
در قسمت Server Name عدد 103.135.251.193 را وارد کرده و در قسمت Server Port عدد 8080 را تایپ نمایید.
در پایان OK را زده و مجددأ لوگین کنید.
خارج شده است

خداوند را سپاس مي گويم كه مي خواهد با من دوستي ورزد درحالي كه به من هيچ حاجتي ندارد.
شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #2 : 05 مهر 1387,ساعت 12:26:06 »

یک روش جدید برای پی بردن به رومی که دوست شما در آن چت میکند

در ورژنهای قبلی یاهو مسنجر امکانی وجود داشت که با استفاده از آن میتوانستید بفمهمید که دوست شما در کدام یک از چت روم های یاهو حاضر است. این قابلیت در ورژنهای بعدی از یاهو مسنجر حذف شد. همینک قصد داریم یک ترفند جدید را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید به سادگی پی ببرید که ID مورد نظر شما در سایت یاهو در کدام روم مشغول چت کردن است. لازم به ذکر است که ترفندستان اولین سایت ایرانی است که این موضوع را منتشر میکند.

بدین منظور:
وارد یاهو مسنجر شوید و به آیدی خودتان لوگین کنید.
سپس از منوی بالا وارد Messenger شده و از قسمت Yahoo Chat بر روی Join a Room کلیک کنید.
اکنون به انتخاب خودتون به یکی از روم های یاهو وارد شوید. هر کدام که دوست داشتید.
پس از ورود به روم انتخابی کافی است دستور زیر را در قسمت Type Massage وارد کنید:

goto ID/

در دستور فوق به جای عبارت ID باید آیدی مورد نظرتان را بنویسید.
اکنون Enter بزنید.
حالا منتظر بمانید تا به طور اتوماتیک به رومی که دوستتان درش هست وارد شوید.

به عنوان مثال ما قصد داریم بفهمیم دوستمان که آیدی او tarfandestan است در کدام یک از روم های مشغول چت کردن است.
برای این کار پس از وارد شدن به یکی از روم های یاهو دستور زیر را وارد کرده و Enter میزنیم:

goto tarfandestan/

اکنون به طور اتوماتیک وارد رومی میشویم که tarfandestan در آن حاضر است.

به این نکته نیز دقت کنید که ممکن است پس از وارد نمودن دستور مورد نظر با پیغام خطای !User Is Not Singed in Chat روبرو شویم ؛
این پیغام بدین معنا است که:
آیدی که وارد کرده اید اصلا در هیچ یک از چت روم ها حاضر نیست!
یا
آیدی مورد نظر شما در چت رومی هست که ظرفیت آن تکمیل است و امکان ورود شما وجود ندارد ، بهتر است مجدد سعی کنید.
خارج شده است

شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #3 : 05 مهر 1387,ساعت 12:27:37 »

Add List خود را منظم کنید!

ممکن است شما نیز از افرادی باشید که دارای Add List زیادی در نرم افزار یاهو مسنجر هستند و ممکن است هنگام مشاهده افرادی که آنلاین هستند به مشکل بر بخورید. در این ترفند قصد داریم روشی را به شما معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید تنها با استفاده از دو کلید کیبورد لیست خود را منظم کرده و افراد آنلاین را در یک قسمت مشخص کنید.

بدین منظور در نرم افزار یاهو مسنجر :
کافی است در صفحه اصلی برنامه کلیدهای ترکیبی Ctrl+F را فشار دهید.
خواهید دید که افراد آفلاین از لیست محو شده و تنها ID های حاضر باقی میمانند.
برای بازگشت به لیست کامل باز هم از کلیدهای Ctrl+F استفاده کنید.
خارج شده است

شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #4 : 05 مهر 1387,ساعت 12:28:37 »

تغییر پسورد یاهو از طریق یاهو مسنجر

ممکن است شما نیز دوست داشته باشید پسورد ایمیل و آیدی خود را در سایت یاهو عوض کنید. این کار به چند طریق انجام میشود که تعدادی از آنها در ترفندستان معرفی شده است. از آنجا که کاربران یاهو مسنجر بسیار زیاد هستند این بار قصد داریم ترفندی را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید پسورد یاهو خود را از طریق یاهو مسنجر تعویض نمایید.

1- با ID و پسورد خودتان در یاهو مسنجر لوگین شوید.
2- از منوی Messenger وارد قسمت Messenger Yahoo! Account Info شوید. Yahoo! Messenger در این حالت شما را به صفحه خاصی
هدایت می کند .
3- در صفحه باز شده میبیاست مجددأ پسورد خود را وارد نمایید.
4- در صفحه باز شده بر روی عبارت آبی رنگ Change Password کلیک کنید.
5- حال پسورد قدیمی و سپس پسورد جدید خود را وارد کنید.
6- در پایان برای ثبت اطلاعات بر روی Save کلیک کنید.
از این پس باید برای ورود به ID و ایمیل خود از پسورد جدید وارد شده استفاده کنید.
خارج شده است

شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #5 : 05 مهر 1387,ساعت 12:43:35 »

پنهان شدن فقط برای یک ID مورد نظر

ممکن است برای شما نیز پیش آمده باشد که در محیط نرم افزار Yahoo Messenger باشید وبا ورود بک شخص ، وضعیت خود را به Invisible تغییر دهید. طبعا با این عمل ، شما برای تمامی Add هایتان به صورت خاموش درخواهید آمد که چندان جالب نیست. با بهره گیری از این ترفند میتوانید کاری کنید که تنها برای همان یک نفر به حالت Invisible در بیایید و بتوانید به صورت آنلاین با سایر دوستان خود چت کنید.

بدین منظور بر روى ID مورد نظر کلیک راست کنید ، سپس بر روى عبارت Stealth settings کلیک کنید و عبارت permanently Offline ) همیشه خاموش) را انتخاب کنید.
حال اگر شما براى تمام دوستان خود Available باشید، برای این شخص مورد نظر Off هستید.
براى بازگرداندن تنظیمات، مراحل قبل را طى کرده و سپس عبارت Online را انتخاب کنید.

خارج شده است

شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #6 : 05 مهر 1387,ساعت 12:46:03 »

روشی جدید برای دانستن آنلاین یا آفلاین بودن افراد !

شاید دیده باشید که بعضی از افراد برای شما به صورت آفلاین ، آنلاین می شوند یعنی شما متوجه نمی شوید که آن ID در حال حاضر روی خط است یا نه. حال ما می خواهیم بدون هیچ نرم افزار خاصی بفهمیم که ID مذکور در حال حاضر آنلاین است یا خیر برای این کار مراحل زیر را انجام دهید:
ابتدا yahoo Messenger را باز کنید و ID و password خود را وارد کنید
سپس کلید IM را در yahoo Messenger بزنید و در قسمت ID خود را وارد کنید و در قسمتی که متن مورد نظر را برای شخص مقابل می نویسد متن زیر را وارد کنید
msg:eyval_baba60
که به جای ID من (eyval_baba60) باید ID شخصی که می خواهید بدانید در حال حاضر روی خط است یا نه را وارد کنید و send را بزنید بعد مشاهده می کنید که قبل از ID صورتکی که نماینگر آنلاین بودن یا آفلاین بودن شخص مقابل است ظاهر می شود.
توجه کنید که من به این دلیل گفتم در قسمت IM این کار را انجام دهید که متن نوشته شده دوباره برای خودتان ارسال شود
در ضمن ممکن است که مدتی طول بکشد تا صورتک نشان داده شود.
خارج شده است

شاه علی
مدیر سایت
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

« پاسخ #7 : 09 مهر 1387,ساعت 13:09:11 »

چگونه بفهمیم دوستمان در یاهو مسنجر (مخفی) Invisible است؟

در این ترفند قصد داریم به معرفی یک سایت بپردازیم که در کمتر جایی یافت میشود ، چرا که هنوز از ایجاد آن مدت کمی گذشته است. بدین صورت که بدون نیاز به نرم افزار خاصی و تنها با استفاده از یک عمل کوچک میتوان با وارد نمودن ID شخص مورد نظر پی به این موضوع برد که آیا او Invisible است یا خیر؟ لازم به ذکر است که این ترفند بر روی تمامی ورژنهای یاهو مسنجر جدید و قدیم قابل اجراست.

شرح مختصري از اين سايت :
همان طور که می دانید Yahoo Messenger یک سرویس گفتگو میباشد که به کاربران اجازه میدهد تا به صورت Online و یا Invisible با یکدیگر Chat کنند. Kopy.ir امکانی را فراهم می کند که شما بتوانید کسانی را که در Yahoo Messenger مخفی به گفتگو می پردازند را شناسایی کنید . برای این منظور تنها کافیست مراحل زیر را انجام دهید:
1- Yahoo Id شخص مورد نظر خود را در مکان تعیین شده بدون yahoo.com@ وارد کنید . برای مثال : sara_safari
2- بر روی تصویر ذره بین کلیک کنید. بعد از چند ثانیه Kopy وضعیت Yahoo Id مورد نظر را تشخیص داده و یکی از تصاویر زیر را نمایش می دهد:

این تصویر بیانگر آن است که شخص در وضعیت Invisible می باشد

این تصویر بیانگر آن است که شخص در وضعیت Online می باشد.

این تصویر بیانگر آن است که شخص در وضعیت Offline می باشد.

به همین سادگی
خارج شده است

صفحه: [1]
  چاپ صفحه  

پرش به :